De omgeving

Bruisende steden, pittoreske dorpen en bijzondere natuur in de directe omgeving

Ontdek de prachtige omgeving van Camperplaats Schijndel

lijn groen

De omgeving kenmerkt zich door een grote diversiteit aan activiteiten, zowel óp de camperplaats als in de directe omgeving. Zo liggen grote bruisende Brabantse steden als ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg binnen een straal van 30 kilometer van de camperplaats. Uiteraard kunnen we de pittoreske Brabantse dorpen in de nabije omgeving niet tekort doen, want deze zijn uw bezoek ook meer dan waard.

Brabantse steden & dorpen

De grote bruisende Brabantse steden als ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg liggen binnen een straal van 30 kilometer van de camperplaats. Uiteraard kunnen we de pittoreske Brabantse dorpen in de nabije omgeving niet tekort doen, want deze zijn uw bezoek ook meer dan waard.

De afstand van camperplaats Schijndel ‘De Schootse Hoeve’ naar het centrum van ’s-Hertogenbosch: 15 kilometer.

Evenementen Schijndel en omstreken

Schijndel heeft een groot aantal jaarlijks terugkerende evenementen. Voor liefhebbers van muziek, sport, kunst en cultuur, voor jong en oud. Een overzicht hiervan vindt u in onze evenementenkalender.

Prachtige fiets- en wandelroutes

Diverse zelfgemaakte fiets- en wandelroutes kunt u vinden in de informatiekast naast de sanitaire ruimte op onze Camperplaats, ook zijn onze routes middels codes via de route.nl app te vinden. Uiteraard kunt u voor meer informatie terecht bij uw gastvrouw. Onderstaande link brengt u naar vele andere fietsroutes en een handige app die u op uw mobiel kunt installeren.

Toeristische informatiepunten

De omgeving van Camperplaats Schijndel heeft zoveel te bieden.
Bezoek ook onderstaande websites voor meer informatie:

 

Visit Brabant

 

Bezoek het Groene Woud

 

Evenementen Schijndel

 

Bezoek Sint-Oedenrode

Lees wat onze gasten van ons vinden..

lijn groen
Scroll naar top