Informatie

Praktische informatie

lijn groen

Wij verwelkomen u graag op onze camperplaats. Om u goed van dienst te kunnen zijn staat op deze pagina de praktische informatie. We verzoeken u de onderstaande informatie door te lezen zodat alles duidelijk is voor u.

Onze tarieven

Bij Camperplaats Schijndel ”De Schootse Hoeve” bedraagt het stageld €15,- per nacht per camper (voor 2 personen), dit is exclusief toeristenbelasting € 1,- per persoon per nacht.

U kunt dan gebruikmaken van de volgende faciliteiten; stroom (6amp), Wifi, afval (scheiden), stortplaats voor grijs water en chemisch toilet, watertappunt, wc’s, jeu de boulesbaan, zelfgemaakte fiets- en wandelroutes.

 

Indien er meer dan 2 personen overnachten wordt er per persoon een meerprijs in rekening gebracht van €3,50 (inclusief toeristenbelasting). Gelieve vooraf kenbaar te maken indien u met meer dan 2 personen per camper komt overnachten.

 • €15,- per nacht per camper + € 1,- per nacht per persoon aan toeristenbelasting.
 • Meerprijs van €3,50 per nacht vanaf een 3de persoon.
 • € 1,- per hond per nacht.
 • Gebruik van de douche bedraagt € 1,-.
 • Bij de sanitaire ruimte zijn twee afwasplaatsen. Afwassen met warm water bedraagt € 0,20.
 • Bij een verblijf korter dan 24 uur bent u stageld voor een volledige dag verschuldigd.

Zonder overnachting; afval of chemisch toilet lozen, alsmede het bijvullen van water bedraagt €5,-

De indeling van de camperplaats

De camperplaats is dusdanig ingericht dat het in alle gemakken voorziet. Het lozen van afvalwater kan zowel bij aankomst als bij vertrek. De sanizuil bevindt zich naast de afvalwaterlozing. De camperplaats is voorzien van een verhard rijpad en de afzonderlijke staplaatsen hebben ieder verharde rijstroken. Naast de verharde stukken bestaat de camperplaats uit gras en beplanting, om het natuurlijke gevoel te stimuleren. Verspreidt over de camperplaats staan er stroompalen met 4 aansluitingen, waar u gebruik kunt maken van het elektriciteitsnetwerk. Om ook in het donker de weg te vinden is er gepaste verlichting rondom de camperplaats. 

Onder het kopje voorzieningen vindt u meer informatie over de faciliteiten welke Camperplaats Schijndel ”De Schootse Hoeve” u allemaal te bieden heeft.

welkom op Camperplaats Schijndel

Onze huisregels

 • Bij aankomst kunt u een plaatsje nemen op een van onze 15 plaatsen. Indien er plaatsen gereserveerd zijn, is dit per staplaats aangegeven. Heeft u zelf vooraf gereserveerd? Dan ziet u dit terug op de voor u gereserveerde plaats.
 • Plaats uw camper op de verharde rijstroken.
 • Gooi afval netjes weg in de daarvoor bestemde afvalbakken en container.
 • Honden zijn aangelijnd toegestaan, zorg ervoor dat u uw hond(en) buiten het terrein uitlaat.
 • Laat sanitair netjes achter.
 • Zorg voor een fijn verblijf, voor uzelf en uw medegasten!

We stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel verlies, diefstal of schade aan uw eigendommen.

Faciliteiten

NIEUW SANITAIR IN 2020!

Het sanitair is volledig vernieuwd en uitgebreid naar 3 wc’s, 1 urinoir, 3 douches (tegen betaling € 1,-) en 2 wastafels.

NIEUWE faciliteit: Twee afwasplaatsen.
Binnen bij de sanitaire ruimte zijn twee afwasplaatsen gerealiseerd, waar u af kunt wassen met warm water (tegen betaling € 0,20).

Vanwege het Coronavirus is onze sanitaire ruimte gesloten tot en met 1 juni.

Lees wat onze gasten van ons vinden..

lijn groen
Scroll naar top